Din respect pentru trecut, Asociatia "Galati, orasul meu" propune reabilitarea centrului istoric: "Ne lipseste sentimentul de apartenenta fata de acest oras"

Sursa: Adevarul
Marti, 27 Septembrie 2016, ora 09:39
130 citiri
O mana de oameni pasionati de istoria locala si mari iubitori ai Galatiului incearca zi de zi sa schimbe in bine soarta unui oras care pare ca si-a pierdut identitatea si farmecul de odinioara. Bogdan-Radu Brinzan, presedintele Asociatiei "Galati, orasul meu" a stat de vorba cu reporterii "Adevarul" despre aceste demersuri, precum si despre proiectul de suflet care implica reabilitarea centrului istoric si valorificarea turistica a acestuia. Zi de zi, cei peste 30 de membri activi ai Asociatiei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.