Directorul Teatrului Muzical din Galati: "Daca li se ia actorilor si sporul de fidelitate, mai bine merg pe vas, ca macar li se lipeste un ban pe frunte"

Sursa: Adevarul
Luni, 21 Martie 2016, ora 14:54
135 citiri
Situatie hilara si nu prea la Teatrul Muzical "Nae Leonard" din Galati, unde actorii si instrumentistii se vad pusi intr-o postura probabil unica in Romania. Curtea de Conturi a actionat in judecata institutia de cultura, cerand recuperarea a peste 800.000 de lei, reprezentand sporul de suprasolicitare neuropsihica si sporul de fidelitate.
Solicitarea inspectorilor financiari vizeaza intervalul octombrie 2011-octombrie 2014, cand se apreciaza ca artistii de la Muzical au obtinut ilegal cele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.