Doi copii din Bucuresti fac scoala acasa, din cauza problemelor din invatamant. Mama: "Profesorii tot mai slab pregatiti m-au convins sa ii educ acasa"

Sursa: Adevarul
Sambata, 17 Octombrie 2015, ora 15:23
144 citiri
Dupa o perioada in care au locuit in mai multe tari, Irene (35 de ani) si copiii ei s-au reintors in Bucuresti. Acasa au gasit, insa, un sistem de invatamant plin de probleme, care nu a tinut pasul cu timpul. Asa ca, de aproape trei ani, Bogdan (13 ani) si Julia (11 ani) sunt educati la domiciliu. Mama lor, care isi castiga existenta din meseria de profesor de engleza la un afterschool, spune ca homeschooling-ul are nenumarate beneficii si le ofera copiilor posibilitatea de a avea o perspectiva ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.