Drama parintilor al caror copil a fost muscat de cap de un maidanez. "Reprezentantii Primariei au spus in instanta ca sunt demna de telenovele"

Sursa: Adevarul
Vineri, 01 Decembrie 2017, ora 11:47
57 citiri
Curtea de Apel Galati a stramutat recent, la instanta similara de la Bacau, procesul civil intentat de familia Bordei, al caror copil a fost muscat de cap de un caine vagabond. Instanta de la Bacau va pronunta acum verdictul definitiv in acest caz. Familia Bordei incearca de cativa ani sa treaca peste trauma generata de muscarea copilului lor de catre un maidanez.

Incidentul s-a petrecut pe 20 aprilie 2013, cand micutul familiei Bordei se plimba impreuna cu tatal sau langa blocul unde locuiau, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.