Evaluare Nationala 2016, proba la Matematica. Elev: "Primul subiect a fost usor, al doilea a fost usor, al treilea la fel de usor. Cred ca iau un sase"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 29 Iunie 2016, ora 12:49
79 citiri
Daca dupa prima proba la Limba Romana majoritatea elevilor galateni au iesit entuziasti din salile de examen, la Matematica lucrurile s-au schimbat simtitor.
Elevii de la Scoala 33 din Galati considera ca s-au descurcat rezonabil la Matematica si spera in majoritatea cazurilor sa obtina o nota de trecere la aceasta materie, iar media generala la Capacitate 2016 sa fie una acceptabila.
Dupa ora 10.30 incep sa iasa din sali primii elevi. O mamica este foarte emotionata si nu mai are rabdare sa ii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.