FOTO Accident de circulatie la intersectia dintre strazile Radu Negru si Razboieni. Unul dintre soferi a fost dus la spital

Sursa: Adevarul
Sambata, 13 Iunie 2015, ora 21:52
165 citiri
Accident de circulatie violent sambata, 13 iunie 1015, in jurul pranzului, la intersectia strazilor Radu Negru si Razboieni.
Soferul unei dube de marfa care venea pe strada Razboieni nu a oprit la semnul "Stop" si a intrat in intersectie fara sa se asigure, autovehiculul fiind izbit de o Dacia Dokker care circula regulamentar.
In urma impactului, ambele masini au fost serios avariate, iar soferul Daciei Dokker a fost transportat la spital, insa este in afara oricarui pericol. Dupa cum afirma ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.