FOTO Antrenorul care a revolutionat baschetul din Romania: "Sportul iti arata ca doar munca dincolo de limite te ajuta sa obtii performante"

Sursa: Adevarul
Sambata, 18 Februarie 2017, ora 21:23
77 citiri
Florin Nini (47 de ani) a fost si ramane cel mai tanar antrenor de baschet din Romania, dupa ce la 25 de ani conducea banca tehnica a unei echipe din liga secunda de baschet, iar la 27 de ani antrena aceeasi echipa in Liga Nationala. Si-a infiintat propriul club de baschet, Phoenix Galati, cu care castiga astazi cam toate trofeele in baschetul de copii, pornind de la baby baschet, minibaschet si pana la juniori. Florin Nini a inceput sa joace baschet de la 13 ani, chiar daca nu avea o statura ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.