FOTO Colegiul Economic din Galati, inclus intre putinele licee din lume care au primit eticheta de excelenta "Label FrancEducation"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 08 Martie 2017, ora 17:35
111 citiri
Incepand cu anul scolar 2015-2016, Colegiul Economic "Virgil Madgearu" din Galati a fost inclus, in urma unei selectii riguroase, in reteaua liceelor cu filiere bilingve francofone de elita la nivel mondial. Aceasta marca identifica, recunoaste si promoveaza institutii scolare, exterioare spatiului Frantei, care contribuie la raspandirea limbii si literaturii franceze. Eticheta de excelenta "Label FrancEducation" se acorda scolilor ce consacra limbii franceze un loc important in proiectul lor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.