FOTO: Jurnalista romanca la Europa Libera: "Imi place sa intervievez oameni care si-au ocupat mai intai un loc in istorie, si apoi in Parlamentul European"

Sursa: Adevarul
Luni, 19 Ianuarie 2015, ora 20:16
75 citiri
Iolanda a plecat din Romania in 2005, dupa ce a castigat o bursa Fulbright- Humphrey oferita de Departamentul de Stat SUA specialistilor (din diverse domenii) aflati in structuri de leadership. Bursa finanta timp de un an un program de studiu si dezvoltare profesionala in comunicare. Dupa un stagiu de doua saptamani la University of California Santa Cruz, a urmat cursuri de Relatii Publice, Negociere, Marketing Intergrat etc. la Universitatea Maryland, College Park amplasata in zona ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.