FOTO Olimpica la Religie care picteaza si viseaza sa devina chirurg cardiolog: "Dumnezeu este Eul la care alerg atunci cand ma simt pierduta"

Sursa: Adevarul
Sambata, 25 Februarie 2017, ora 13:55
62 citiri
Alexandra Ingrid Slabu (18 ani) este eleva in clasa a XII-a la Colegiul National "Costache Negri" din Galati, fiind o foarte talentata pictorita. In 2015, a obtinut locul trei la olimpiada judeteana de Religie, pentru ca in 2016 sa se claseze pe locul doi la aceeasi olimpiada. Alexandra Ingrid Slabu (18 ani) a devenit interesata de spiritualitate pentru ca parintii sai au neglijat sa ii arate aceasta latura cand era mica, iar pasiunea pentru acest domeniu a adus-o apoi in postura de a deveni ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.