Galateanul rasist care musca tiganii si ii injunghia cu zambetul pe buze ramane in arest preventiv: "A spus ca unde prinde un tigan, il omoara"

Sursa: Adevarul
Vineri, 18 Noiembrie 2016, ora 22:49
209 citiri
Marian Ivanov (43 de ani), zis "Marian Nebunul", a dat buzna peste un galatean de etnie roma, care dormea intr-o coliba de pe malul baltii Catusa, i-a dat un topor in cap si apoi l-a injunghiat de mai multe ori. Tribunalul Galati l-a condamnat pe 7 octombrie pe Marian Ivanov (43 de ani), un galatean extrem de violent, cunoscut pentru rasismul de care da dovada, la 17 ani de inchisoare. Pe 26 februarie 2016, individul a intrat cu un topor in coliba de pe malul baltii Catusa, ce apartine unui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.