Guvernul a dat in judecata Consiliul Local si Primaria Galati. Primul ministru Mihai Tudose: "Nu inteleg ce fac organele statului"

Sursa: Adevarul
Vineri, 08 Decembrie 2017, ora 20:36
92 citiri
Premierul Mihai Tudose a trecut de la cereri la actiune in privinta celor 655 de hectare de teren din comuna braileana Vadeni, unde ar fi urmat sa se extinda cartierul galatean "Dimitrie Cantemir". Guvernul a deschis un proces impotriva autoritatilor locale din Galati, prin care cere sa fie obligate la emiterea unui act administrativ, in baza caruia suprafata amintita sa se intoarca in proprietatea statului. Dupa ce a aprobat in luna septembrie 2017 un memorandum, prin care cele 655 de hectare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.