Inca patru treceri suprainaltate pentru pietoni la Galati. Primarul: "Siguranta cetatenilor este cu mult mai importanta decat baia de ulei a unui BMW"

Sursa: Adevarul
Marti, 12 Iunie 2018, ora 12:44
101 citiri
Soferii contesta masura, considerand ca trecerile de pietoni suprainaltate sunt, de fapt, periculoase pentru trafic. In schimb, autoritatile spun ca masurile sunt foarte importante pentru siguranta traficului si a pietonilor si ca in urmatoarea perioada vor mai fi aprobate si alte proiecte similare. Primaria municipiului Galati continua sa ia masuri importante pentru siguranta pietonilor, in ciuda criticilor formulate d eunii dintre soferi, care spun ca "damburile" le pun in pericol masinile. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.