INTERVIU Medicul care te invata cum sa mananci corect: "Greutatea normala este cel mai puternic atu al sanatatii noastre"

Sursa: Adevarul
Sambata, 03 Martie 2018, ora 13:52
110 citiri
Magdalena Morosanu a infiintat sectia de diabet de la Spitalul de Urgenta din Galati, fiind in prezent conferentiar universitar la Facultatea de Medicina din Galati, si conduce o clinica de de nutritie si de diagnosticare a diabetului. "Greutatea normala este cel mai puternic atu al sanatatii noastre", subliniaza medicul in interviul acordat "Weekend Adevarul". Magdalena Morosanu (66 de ani) a schimbat multe perceptii gresite in Romania de-a lungul anilor vizavi de diabet si nutritie, prin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.