Jandarmii galateni vor fi la datorie de Paste. "Sfatuim cetatenii sa nu poarte la vedere bunuri de valoare care pot atrage atentia persoanelor cu intentii dubioase"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 09:23
62 citiri
Pentru desfasurarea intr-un climat normal a manifestarilor religioase prilejuite de Invierea Domnului, jandarmii galateni vor fi prezenti in zona a cinci lacase de cult (Manastirile Tudor Vladimirescu, Adam, Gologanu, Catedrala Arhiepiscopala din Galati si Catedrala Tecuci,) pe timpul oficierii slujbelor religioase, precum si pe caile de acces spre acestea.

Totodata in perioada 30 aprilie - 02 mai 2016, pe esplanada Casei de Cultura a Sindicatelor din municipiul Galati vor avea loc concerte de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.