Jocul 3D al unui galatean, studiat la scoala: "Este un joc revolutionar prin care incercam sa-i familiarizam pe copii cu concepte abstracte"

Sursa: Adevarul
Sambata, 24 Octombrie 2015, ora 18:14
138 citiri
Sorin Alexe este un fost cadru universitar din Galati, stabilit in SUA, si un pasionat al domeniului matematicii. De mic i-au placut cifrele si a fost fascinat in momentul in care a vazut prima data un calculator. Pentru el matematica este importanta doar daca reusesti sa o pui in aplicatie.

"Toata societatea este inclinata spre aplicatie, degeaba stii o teorema daca nu poti si sa o aplici, sa o folosesti in a rezolva o problema curenta", a declarat Sorin Alexe. XColony incepe cu mai multe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.