Laboratorul de inovare deschisa, proiect unic in Romania. "Tinerele talente si reprezentantii companiilor private se aseaza la aceeasi masa"

Sursa: Adevarul
Luni, 04 Decembrie 2017, ora 17:33
56 citiri
Florin Popescu, profesor la Facultatea de Inginerie din Galati, este coordonatorul unui proiect unic in Romania. In laboratorul de inovare deschisa pe care-l conduce, echipe de studenti vor cauta solutii si vor dezvolta idei de afaceri pornind de la probleme din lumea economica si sociala, lansate de companii, administratii publice si universitati. De aproape doua saptamani a fost inaugurat la Universitatea Dunarea de Jos" un laborator de inovare deschisa, coordonatorul acestuia fiind Florin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.