Macelarul de la "Parfumul Teilor" despre decaderea din drepturile parintesti: "Lasati cu atata usurinta doi copii neputinciosi fara tata langa ei"

Sursa: Adevarul
Marti, 01 Martie 2016, ora 13:33
66 citiri
Barbatul a facut apel la magistrati sa ii lase macar dreptul de a-si vedea cei doi copii, pe care nu i-a mai vazut de doi ani. "Sunt foarte nemultumit ca lasati cu atata usurinta doi copii neputinciosi fara tata langa ei. Am incercat din toate puterile mele sa fac intr-un fel sa fie bine macar copiilor mei, dar pe mine, fiind astazi arestat, toata lumea ma acuza, imi fura cinstea cu fel de fel de minciuni si nu am gasit dreptate decat in fata bunului Dumnezeu, care stie tot adevarul din viata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.