Maestra care formeaza dansatorii profesionisti de muzica populara. "Ii invat sa nu le fie rusine cand lumea se uita la ei ca la urs"

Sursa: Adevarul
Sambata, 09 Decembrie 2017, ora 08:52
97 citiri
Mihaela Horujenco (42 de ani) este profesor de initiere in folclor la Scoala Populara de Arte din Galati si conduce ansamblul "Doinita Covurluiului" din cadrul Centrului Cultural "Dunarea de Jos". Pregateste 130 de copii, unii facand deja pasul spre renumitul ansamblu "Doina Covurluiului", cu care castigat numeroase concursuri nationale si internationale. Mihaela Horujenco (42 de ani) este profesor de initiere in folclor la Scoala Populara de Arte din Galati si conduce ansamblul "Doinita ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.