"Noaptea, ca bobocii". Balul Bobocilor de la Universitatea Dunarea de Jos va avea ca tema "starea socio-politica a natiei"

Sursa: Adevarul
Marti, 12 Decembrie 2017, ora 14:59
216 citiri
Evenimentul, ajuns la cea de-a XXII-a editie, se va desfasura miercuri 13 decembrie, de la ora 18,00. Prima parte a balului va avea loc la sediul central al Universitatii Dunarea de Jos, in "sala pasilor pierduti", iar de la ora 23,00 petrecerea se muta la clubul "Fratelli". Liga Studentilor din Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati, in parteneriat cu Universitatea "Dunarea de Jos" , Casa de Cultura a Studentilor si clubul "Fratelli", organizeaza, miercuri, 13 decembrie, editia cu numarul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.