Olimpica la Matematica, o galateanca vrea sa devina politista: "Simt ca este mai de viitor. Imi place ideea de a purta uniforma si respectul pe care il aduce"

Sursa: Adevarul
Duminica, 02 Octombrie 2016, ora 11:48
97 citiri
Sorina Stan (16 ani) este eleva in clasa a X-a la Colegiul National "Costache Negri" din Galati si a castigat olimpiada judeteana de Matematica din 2015, obtinand si o mentiune la olimpiada nationala de Matematica din acelasi an. In 2016 a "recidivat", obtinand locul I la un alt concurs judetean de Matematica. Sorina Stan (16 ani), eleva in clasa a X-a la Colegiul National "Costache Negri" din Galati, a participat la concursurile de Matematica inca din scoala primara. Pasiunea ei pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.