Olimpica la Pedagogie care si-a propus sa schimbe sistemul educational romanesc. "Copiii trebuie sa vina de placere la scoala, nu cu frica"

Sursa: Adevarul
Marti, 03 Octombrie 2017, ora 18:48
84 citiri
Oana Stoica este eleva in clasa a XII-a la Colegiul National "Costache Negri" din Galati si a obtinut in acest an locul al treilea la Olimpiada Nationala de Psihologie-Pedagogie. Tanara cunoaste problemele cu care se confrunta invatamantul la ora actuala si vine cu solutii pentru rezolvarea lor. Oana Cristina Stoica (18 ani) este eleva in clasa a XII-a la Colegiul National "Costache Negri" din Galati, la specializarea Pedagogie-Psihologie, materie care reprezinta marea ei pasiune. Pe cand era ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.