Olimpicul la engleza care-si proiecteaza o cariera de broker. "A inceput ca o oroare, dar apoi pasiunea pentru Engleza s-a dezvoltat ca o nevoie"

Sursa: Adevarul
Sambata, 03 Februarie 2018, ora 20:01
107 citiri
Cristian Tudor Gheorghe este elev la Colegiul National "Vasile Alecsandri" din Galati si a castigat anul trecut Olimpiada Nationala de Engleza. Dupa absolvirea liceului, adolescentul spune ca va urma facultatea la Oxford sau London School of Economics, in Anglia, pentru a deveni consultant economic sau broker. Cristian Tudor Gheorghe (18 ani), elev la Colegiul National "Vasile Alecsandri" din Galati in clasa a XII-a, s-a indragostit de limba lui Shakespeare din clasa a VII-a si de atunci ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.