Olimpicul la Fizica care se va specializa pe aeronautica si robotica: "Imi folosesc cunostintele de Matematica la Fizica"

Sursa: Adevarul
Joi, 20 Iulie 2017, ora 04:07
93 citiri
Alexandru Dumitriu, elev in clasa a X-a la Colegiul National "Vasile Alecsandri" din Galati, a obtinut medalia de aur la Olimpiada Nationala de Fizica inca din clasa a VI-a, trecandu-si apoi in cont o medalie de argint si alte doua medalii de bronz la aceeasi olimpiada. Este pasionat de Matematica si Informatica, dar doreste sa isi puna amprenta si in robotica. Alexandru Dumitriu (16 ani), elev in clasa a X-a la Colegiul National "Vasile Alecsandri" din Galati, este un obisnuit al olimpiadelor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.