Povestea inventata de un avocat pentru a-si forta fosta partenera sa faca din nou sex. Femeia a fost terorizata sistematic

Sursa: Adevarul
Duminica, 29 Mai 2016, ora 14:56
88 citiri
Avocatul Marius Valentin Lupu a ajuns in boxa acuzatilor pentru o pleiada de acuzatii, pornind de la santaj, fals material in inscrisuri oficiale si pana la uz de fals si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Acuzatiile aduse avocatului din Baroul Galati de procurorii anticoruptie par desprinse dintr-un scenariu de film politist.
DNA Galati sustine ca, in perioada martie-septembrie 2015, Marius Valentin Lupu, in calitate de avocat in cadrul Baroului Galati, a depus la o instanta de judecata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.