Predictia "gardianului cibernetic" al marilor companii. "Firmele vor da bani grei unor persoane care le-au gasit o vulnerabilitate"

Sursa: Adevarul
Sambata, 16 Decembrie 2017, ora 20:33
65 citiri
Octavian Guzu (21 de ani), student in anul III la Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, si-a facut deja un nume in domeniul IT din Romania. Tanarul a castigat in ultimii ani mai multe hackathon-uri, concursuri in care organizatorii propun o tema, iar participantii au la dispozitie doar 24 de ore pentru a realiza un produs pe care sa il prezinte juriului. Octavian Guzu (21 de ani), student in anul III la Facultatea de Automatica si Calculatoare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.