Primarul Marius Stan, somat de fostul viceprimar Nicusor Ciumacenco sa prezinte un raport financiar al Galei "Superkombat World Grand Prix"

Sursa: Adevarul
Vineri, 16 Ianuarie 2015, ora 16:51
132 citiri
In urma cu mai bine de un an, pe 21 decembrie 2013, Primaria Galati impreuna cu Federatia Romana de Kempo organizau la patinoar "Superkombat World Grand Prix".Scopul evenimentului era ajutorarea sinistratilor afectati de inundatiile din septembrie 2013. Noua oameni si-au pierdut atunci viata, 8.000 de galateni au fost evacuati, 17.000 de animale au murit iar peste 2.500 de case si anexe gospodaresti (din 39 de comune) au suferit diferite grade de distrugere. "Pentru a lansa cat mai eficient ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.