Profesionistii de la descarcerare, oamenii care salveaza vieti cu barosul: "Victima ne-a recunoscut si ne-a spus: *Nu ma lasati sa mor*"

Sursa: Adevarul
Joi, 07 Iulie 2016, ora 06:01
125 citiri
Membrii echipajelor de descarcerare vad zi de zi imagini de cosmar. Ei sunt cei care intervin in cele mai cumplite accidente si dau lupta cu fierul pentru a extrage victimele. Fiecare zi la locul de munca este o adevarata provocare pentru angajatii de la Descarcerare. Lucian Melinte (40 de ani), Dorinel Bianu (36 de ani) si Marian Vieru (46 de ani) sunt salvatorii din linia intai din Galati, cei care intervin in cele mai cumplite situatii de urgenta. Nu au mainile fine ale unui medic: palmele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.