Profesoara de canto care scoleste baritoni si soprane. "Cand ai niste lucruri care te apasa, sunetul nu mai are aceeasi frumusete. Lucrez acolo, la suflet"

Sursa: Adevarul
Sambata, 27 Ianuarie 2018, ora 16:16
106 citiri
Petrita Iordache (47 de ani), artist liric la Teatrul Muzical din Galati si profesoara de canto la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin", impresioneaza prin daruirea pe care o pune in tot ceea ce face. Dascalul are o metoda aparte de a lucra cu elevii la clasa, punand accentul mai intai pe rezolvarea problemelor interioare ale acestora, pentru a putea apoi sa dezvolte potentialul maxim al copiilor. Petrita Iordache (47 de ani), profesoara de canto la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin" si artist liric ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.