Profesorul de stiinte socio-umane care schimba Romania in bine. "Fara sa creezi plus valoare, nu poti produce o crestere sociala"

Sursa: Adevarul
Sambata, 14 Aprilie 2018, ora 17:54
121 citiri
Doru Castaian (39 de ani), profesor de stiinte socio-umane la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin" din Galati, este unul dintre cei 11 romani care a primit in acest an premiul "Merito", unul dintre cele mai importante premii care se acorda dascalilor din Romania. Proiectul "Merito" a fost initiat de comunitatea oamenilor de afaceri in 2015 si pune reflectorul pe profesorii cu vocatie din Romania, avand una dintre cele mai dure selectii din educatie la nivelul premiilor. Unul dintre scopurile sale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.