Reactie PSD Galati la acuzatiile aduse premierului Romaniei: "Asistam la repetarea unui mod de operare, care a fost aplicat in 2015, cand a fost demis premierul Victor Ponta"

Sambata, 19 Mai 2018, ora 11:21
119 citiri
"Organizatia Judeteana Galati a PSD a luat act cu ingrijorare de maniera abuziva in care presedintele Iohannis inttelege sa-si indeplineasca indatoririle ce sunt atribuite acestei functii.
Asistam la repetarea unui mod de operare, care a fost aplicat in 2015, cand a fost demis premierul Victor Ponta. Atunci Klaus Iohannis a cerut, de mai multe ori (de 5 ori), demisia premierului. Tot atunci a fost initiat un demers pentru inceperea urmarii penale a premierului. La scurt timp dupa aceea, "a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.