Restrictii de trafic, incepand din 30 octombrie, in zona Bariera Traian din Galati. Sunt afectate si traseele de transport in comun

Sursa: Adevarul
Joi, 29 Octombrie 2015, ora 19:26
158 citiri
Primaria municipiului Galati informeaza ca se vor impune restrictii de trafic pe strada Alexandru Macelaru, incepand cu 30 octombrie 2015, pentru finalizarea lucrarilor de reabilitare a arterei de circulatie (asfaltare).
Din cauza restrictiilor de trafic, traseele de transport in comun care au itinerariul pe strada Alexandru Macelaru vor circula pe rute alternative, dupa cum urmeaza:
- Autobuzele cu indicativele 12 si 17, traseul retur, vor circula pe strada Traian - strada Stefan cel Mare - ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.