Romii de la Galati il renega pe regele Cioaba, dupa ce acesta a spus ca-si lasa copiii sa faca sex de la 6-7 ani. "Ne-a facut de ras in lume!"

Sursa: Adevarul
Luni, 01 Februarie 2016, ora 18:18
121 citiri
Declaratiile facute in urma cu cateva zile de Daniel Cioaba, regele autointitulat al romilor din Romania, cum ca in comunitatile tiganesti din judetul Galati copiii sunt casatoriti la 6-7 ani si fac sex de la varste fragede, au provocat un taraboi teribil.
Viorica Gotu, consiliera pentru romi din cadrul Prefecturii Galati a respins cu fermitate cele postate de regele Cioaba pe Facebook. "Nu recunosc nimic din poze, nu recunosc copiii, dar clar nu sunt din comunitatile noastre sau nu sunt poze ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.