S-a dublat numarul de sanctiuni aplicate de politistii locali: "Nu este nicio fericire, pentru ca sunt convins ca o parte a cetatenilor ne blameaza"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 26 Aprilie 2017, ora 17:09
124 citiri
Politistii locali au constatat comiterea a 63 de infractiuni de la inceputul anului. Cele mai multe sunt furturi, vanzarea de produse etnobotanice, contrabanda cu tigari, executarea lucrarilor de constructie fara autorizatie si distrugeri. In primele trei luni ale anului 2017, la Politia Locala Galati au fost inregistrate 606 sesizari telefonice, dintre care 113 pentru tulburarea ordinii si linistii publice, 159 pentru nerespectarea legislatiei rutiere si 35 pentru efectuarea de amenajari ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.