Salvatorii fara salariu: povestea voluntarilor galateni de la Urgente. "Oamenii imi multumesc, imi spun ca datorita mie traiesc. Asta tine de foame"

Sursa: Adevarul
Vineri, 28 August 2015, ora 19:11
132 citiri
Cei 18 voluntari vin la Unitatea de Primiri Urgente in fiecare zi pentru a ajuta personalul medical sa rezolve cazurile care ajung aici. Nu sunt remunerati, iar multumirea lor este ca reusesc sa salveze vieti ceas de ceas.
"De patru ani vin aproape zi de zi la UPU, pentru ca sunt pe grafic. Asta inseamna 15 - 17 ture. Acopar graficul atunci cand este nevoie. Am aceleasi responsabilitati ca si cei platiti. Cine a citit contractul de voluntariat stie despre ce vorbesc. Dupa atatia ani este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.