Sase metode pentru a depista piesele auto contrafacute. "In majoritatea situatiilor, componentele copiate provin din China"

Sursa: Adevarul
Marti, 02 Mai 2017, ora 04:25
95 citiri
Utilizarea pieselor auto contrafacute pentru revizia sau reparatia automobilului poate conduce la deteriorarea grava a functionalitatii. Piesele contrafacute pot schimba parametrii de franare sau pot defecta grupul moto-propulsor, viata pasagerilor fiind pusa serios in pericol. Pentru proprietarii de autoturisme care cred ca fac o afacere buna cand cumpara piese auto contrafacute doar pentru a economisi cativa lei, specialistii dau cateva exemple pentru a-i face sa inteleaga la ce pericole se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.