Scoala, intre nevoile copiilor si cerintele parintilor. Psiholog: "Nu putem pune in sarcina copilului toata responsabilitatea pentru rezultatele scolare si nici sa-i cerem sa fie ceea ce el nu poate fi"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 10:45
56 citiri
Desi cursurile noului an scolar au inceput cu mai bine de doua saptamani in urma, multi dintre elevi inca nu s-au reacomodat cu trecerea de la vacanta la programul de lectii. Potrivit psihologului Valentina Bajan, aceasta perioada este una plina cu provocari noi, care nu se stie cum vor fi depasite, dar si provocari vechi ce nu si-au gasit solutia in trecut. Specialistii atrag atentia ca daca ne vom privi copiii doar prin perspectiva rezultatelor scolare, vom pierde aspecte importante din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.