Seceta face ravagii la Galati. 12 localitati au apa potabila doar cateva ore pe zi. Autoritatile sanitare: "Fantanile sunt poluate cu nitriti"

Sursa: Adevarul
Duminica, 16 August 2015, ora 15:08
100 citiri
Specialistii de la Sistemul de Gospodarirea Apelor (SGA) Galati ne-au informat ca in judet sunt probleme destul de grave cu furnizarea apei potabile in retelele publice. "In unele locuri, consumul a depasit cu mult capacitatea de captare a puturilor, asa ca a fost nevoie de restrictionarea furnizariii la doar cateva pe zi", a declarat Ionel Ardean, directorul SGA Galati.
La Certesti si Cotoroaia oamenii au apa doar doua ore pe zi, la Mastacani si Chiraftei - cinci ore, la Visina si Poiana - opt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.