Solutia unui antreprenor care nu gaseste muncitori: incetarea ajutoarelor sociale. "O paine si o sticla de apa sunt de-ajuns"

Sursa: Adevarul
Vineri, 29 Iulie 2016, ora 15:35
103 citiri
In timp ce piata muncii se afla in criza, iar galatenilor le este foarte greu sa isi gaseasca un job, un antreprenor din orasul de la Dunare se plange ca de mai bine de doua luni nu reuseste sa angajeze doi oameni pentru a lucra intr-o brutarie. Cei care se arata interesati de post, renunta imediat ce afla cu programul de lucru incepe dimineata, la ora 04:30. In urma cu doua luni, proprietarul unei brutarii artizanale din Galati a inceput sa posteze anunturi pentru angajarea a doua persoane, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.