Strigatul disperat al unui om de afaceri: "Romania este o jungla in care orice om cinstit este nenorocit de sistemul corupt"

Sursa: Adevarul
Marti, 14 Martie 2017, ora 03:55
198 citiri
Economistul galatean Ion Banu, care impreuna cu cei doi fii ai lui detine un grup de firme specializate pe agricultura, spune ca in ultimii ani a fost victima unei adevarate campanii de "exterminare economica", la care au pus umarul Fiscul, Politia si Justitia. Pana in urma cu cativa ani, activitatile agricole din zona de nord a judetului Galati (Ghidigeni, Berheci, Priponesti si satele aferente) erau dominate de grupul de firme al familiei Banu, care se baza pe sectiile de mecanizare ale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.