Studentii romani si basarabeni, fata in fata la o dezbatere cu o intrebare fundamentala: mai este posibila unirea dintre Romania si Republica Moldova?

Sursa: Adevarul
Joi, 22 Martie 2018, ora 17:01
51 citiri
Dezbaterea va pune fata in fata studenti si cadre didactice de la Universitatile "Dunarea de Jos" din Galati si "B. P. Hasdeu" din Cahul (Republica Moldova). Luni, 26 martie 2018, Facultatea de Istorie, Filosofie si Teologie a Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati si Centrul de Studii Istorice si Social-Culturale Est-Europene, in parteneriat cu Facultatea de Stiinte Juridice, Sociale si Politice a universitatii galatene, Universitatea "B. P. Hasdeu" din Cahul, Republica Moldova, si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.