Studentul premiat care vrea sa dezvolte noile generatii de nave spatiale: "Pasul logic pe care il vom face este sa ne extindem si pe alte planete"

Sursa: Adevarul
Sambata, 23 Septembrie 2017, ora 14:01
95 citiri
Lucian Jianu este student in anul III la Facultatea de Inginerie din Galati si a castigat recent un concurs national, unde participantii s-au intrecut in creatii polimerice care sa aiba utilitati practice. Lucian Jianu (29 de ani), student in anul III la Facultatea de Inginerie din Galati, specializarea Tehnologia Constructiilor de Masini, este pasionat de proiectare. A descoperit acest lucru, insa, destul de tarziu, in anul I de facultate. Initial, a dorit sa devina bucatar si a urmat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.