Sute de amenzi aplicate de politistii locali pentru parcari ilegale. Cele mai multe amenzi au fost incasate de soferii care si-au parcat masinile pe trotuar

Sursa: Adevarul
Luni, 17 Aprilie 2017, ora 14:31
81 citiri
In primul trimestru al anului 2017, in cadrul planului de masuri - "Parcarea 2017", plan pe care Politia Locala Galati il deruleaza pana in luna decembrie a acestui an, politistii locali au aplicat 312 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 14.080 lei. Cele mai multe amenzi, 136 la numar, au fost date pentru parcarea autovehiculului pe trotuar, soferii in cauza fiind sanctionati in conformitate cu prevederile HCL 79/2002. Au mai fost aplicate sanctiuni, dupa cum urmeaza:
-parcarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.