Taximetristul care a dat cu masina peste un client arab se bucura de libertate: "Mi-am continuat deplasarea, ca sa schimb cureaua la alternator"

Sursa: Adevarul
Joi, 18 August 2016, ora 21:17
64 citiri
Curtea de Apel Galati a mentinut controlul judiciar in cazul lui Nicu Florin Dediu, un taximetrist din Galati care si-a pierdut cumpatul pe 18 februarie 2016 dupa ce un client de origine araba i-a trantit portiera la masina si, intr-un acces de furie, l-a lovit cu autoturismul, fiind la un pas sa ii curme viata. Povestea taximetristului care a dat cu masina peste un client arab a inceput pe 18 februarie 2016, cand politistii au fost sesizati ca o persoana a fost lovita de un taxi in apropierea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.