Triumful unui elev cu teribilul sindrom Asperger in fata discriminarii: "In ciuda problemelor, astazi sunt un invingator"

Sursa: Adevarul
Sambata, 06 August 2016, ora 13:58
120 citiri
Alexandru Ilie (20 de ani) a absolvit Liceul "Emil Racovita" din Galati in 2016 cu media 7,36. Meritul tanarului este cu atat mai mare cu cat sufera de sindromul Asperger, o afectiune din spectrul autismului, iar colegii, parintii colegilor si chiar profesorii din Galati si Braila s-au coalizat impotriva lui, refuzand sa inteleaga boala de care sufera, si l-au marginalizat. Alexandru Ilie (20 de ani) este originar din Braila si a invatat o perioada la Colegiul National "Gheorghe Murgoci" din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.