Un proiect inedit, dar vechi de peste 25 de ani, a reintrat in atentia alesilor: "Sistem urban Braila-Galati si autostrada Dunarii"

Vineri, 11 Martie 2016, ora 08:00
290 citiri
Pe ordinea de zi a sedintelor celor cinci comisii de specialitate ale Consiliului Local a aparut, recent, un proiect inedit nu doar prin subiectul propus - "Sistem urban Braila-Galati si autostrada Dunarii" - ci si prin precizarea care il insoteste: "Nu se cunoaste initiatorul proiectului".
Proiectul are un subiect deloc necunoscut galatenilor si brailenilor, de vreme ce ideea dezvoltarii zonei metropolitane dintre cele doua orase vecine de la Dunare a aparut prima oara in urma cu aproape 25 de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.