Un roman gelos pe sotia plecata in Anglia a vrut sa-si arunce in aer fiica de 11 ani: "Daca ma iubesti, vom muri impreuna"

Sursa: Adevarul
Luni, 19 Iunie 2017, ora 12:46
79 citiri
Curtea de Apel Galati l-a condamnat definitiv pe Ioan Felea, un barbat din comuna galateana Fartanesti, la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru tentativa de omor. Ioan Felea a fost gasit vinovat dupa ce anchetatorii au stabilit ca, pe 20 aprilie 2016, a intrat in camera fiicei sale de 11 ani si a eliberat gazul dintr-o butelie cu scopul de a provoca o explozie.
Felea traversa o criza de gelozie provocata de faptul ca o banuia pe sotia lui c-ar avea un amant. Femeia lucra in Marea Britanie si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.