Vernisaj "Art.Viziuni contemporane 2016" la Universitatea "Dunarea de Jos". Expozitia se va desfasura concomitent in Galati si Iasi

Sursa: Adevarul
Miercuri, 11 Mai 2016, ora 16:38
191 citiri
Lucrarile sunt grupate pe mai multe sectiuni: pictura, arta decorativa, textile, grafica, desen, sculptura, instalatii, ceramica, fotografie, arta digitala, tehnica mixta.
Expozitia se va desfasura concomitent in Galati si Iasi, in perioada 12-21 mai 2016. Lucrarile vor figura in albumul comun ce se va edita, indiferent de sala sau galeria unde au fost expuse.
La Galati vor fi prezentate 60 de lucrari semnate de plasticieni consacrati, dar si de studenti ai Facultatii de Arte din cadrul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.