VIDEO Cat de periculoasa este ceara folosita la conservarea fructelor din comert. "Partea cu adevarat grava este ca publicul n-are habar ce mananca"

Sursa: Adevarul
Luni, 19 Iunie 2017, ora 04:05
109 citiri
Specialistii consultati de "Adevarul" sunt de parere ca legislatia europeana si cea romaneasca nu sunt suficient de bine facute pentru a proteja oamenii de riscul de imbolnavire. In ultimele luni, au starnit vii controverse pe internet o serie de filmulete care aratau cum pe suprafata anumitor fructe din comert exista un strat generos de ceara, care le dau un aspect comercial reusit, dar le si apara de bacterii, deci le prelungesc perioada de valabilitate de la cateva saptamani la cateva luni. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.