VIDEO Orasul resedinta de judet in care vacile, caprele si caii se plimba liberi pe bulevarde: "Oamenii sunt expusi la microbi. E ca si cum ar trai la stana"

Sursa: Adevarul
Luni, 22 Ianuarie 2018, ora 13:30
142 citiri
Dupa ce o cireada de vaci a pascut gazonul proaspat pus pe scuarul unui bulevar, iar o turma de capre a blocat traficul la iesirea din Galati catre DN2B, mai nou a fost filmata o adevarata herghelie plimbandu-se alene pe Calea Prutului, strada care se suprapune cu drumul european E87, ruta care duce spre vama Giurgiulesti. Fenomenul animalelor lasate de izbeliste pe domeniul public, prin parcuri si pe marile bulevarde, se acutizeaza cu zi ce trece la Galati, semn ca autoritatile au o mare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.